FERIEFAVORITTER

Det går med stormskritt mot fellesferie og vi har samlet sammen noen av våre favorittprodukter. Kanskje skal du bruke ferien på å få grønne fingre, potte om planetene dine eller skape en oase på terrassen din. Eller kokkelere de fineste kakene eller rettene, vi har flotte kokebøker og kakefat.
Kanskje våkner bartenderen i deg opp og vil shake-shake-shake de tøffeste drinkene? Da kan vi anbefale flere drinkbøker. Eller er du en som drømmer om fjell og strand? Sikre deg Bucket List og drøm deg bort og du, pimp opp telturen med Lucca oppladbar bordlampe.

TIL KOKKEN

#eskehosmeg
Vi ønsker å gi noe tilbake til våre Instagramvenner. Har du kjøpt et produkt hos oss eller kommer innom og tar et bilde av noe du ønsker deg, tagg med #eskehosmeg og du er med i trekningen av fine premier i hele juli! Vi trekker en vinner i uke 28, 29, 30 & 31.

FOR DEN AKTIVE

TIL BARTENDEREN

GRØNNE FINGRE