Tapwell – design til bad og kjøkken

 

Kjøkkenet og badeværelset har etter en lang periode som tidløse og nøytral rom endelig gjenoppstått som personlig innredete oaser hvor vi nyter og slapper av i en hektisk hverdag. Italienske Tapwell er leverandøren som utfordret den konservative baderoms- og kjøkkentrenden med deres lekre kraner, dusjer og vasker i utsøkte materialer, former og farger.

 

Utsøkte metaller

Tapwell gjør det enkelt for oss å skape vårt eget uttrykk og stil med sitt lekre utvalg i utsøkte metaller. De fleste modellene kommer i fargene krom, svart krom, matt sort, messing og kobber og kan fint suppleres med tilbehør som vasker, knagger og såpeholdere i samme materiale.

Bare i 2018 lanserte Tapwell over 150 nye produkter som supplement til sin fantastiske kolleksjon.

Norge er i sannhet en nasjon av hjemmekjære huseiere. Hele 26 prosent eller rundt 600 000 husstander hadde planer om å pusse opp boligen sin innvendig i 2017. Ifølge en undersøkelse fra Prognosesenteret ville hele 28 prosent av disse pusse opp kjøkkenet, mens 25 prosent hadde planer om å pusse opp badet.

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.eskeinterior.no ikke vil fungere korrekt.