VI ELSKER TAPET

Etter flere tiår med hvite vegger, eikeparkett og grå sofaer har nordmenn endelig omfavnet farger og mønstre igjen. Hjemmene våre er nå varme oaser hvor vi både slapper av og blir inspirert.

Ved hjelp av tapet kan man lett leke seg og endre uttrykket i ett rom. Tapet tilfører ofte både karakter og dybde til rommet, og skaper sammenheng med resten av interiøret.

Utvalget av tapeter har aldri vært større, og man kan gå i hvilken retning man måtte ønske. Her på Eske har vi forelsket oss i noen av hovedtrendene som BLOMSTRET, JAPANSK, GRAFISK og det vi kaller TOTT (TOTALLY OVER THE TOP). Kom innom oss i Sofiesgate 16 på Bislett, så hjelper vi deg med å finne den perfekte tapeten for deg!

BLOMSTRET

Vi kan ikke huske å ha sett så mye fantastiske blomstermønster på tapeter noensinne! Nå har man muligheten å gjøre stuen, gangen eller soverommet om til en blomstereng eller kjenne på følelsen av å være omringet av et botanisk univers.

houseofhackney shell vase gubi lampe bli inspirasjon
tapet

NATURLIGE FARGER

Nydelige tapeter i jordnære farger passer i de fleste hjem. 

 

gallery-11714-for-WPSKOG
gallery-11700-for-WPPARDUS
gallery-14318-for-WPMOA

~ SE HVORDAN DU KAN TAPETSERE SELV NEDERST I ARTIKKELEN ~

 

GRAFISK

Hvis blomster og inspirasjon fra Østen blir for mye for er kanskje det grafiske uttrykket noe for deg? Her finnes også alt fra enorme, fargesterke kunstverk til subtile toner i minimale mønster.

Tapet fra eske interiør

SLIK TAPETSERER DU

Mange tror at det er vanskelig å tapetsere, men det er faktisk både enkelt og veldig gøy. Se filmen der Krickelin tapetserer soverommet sitt samtidig som hun forklarer hvordan man går frem.

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.eskeinterior.no ikke vil fungere korrekt.