ESKES LAMPEFAVORITT RUBN

 

RUBN er en svensk familiebedrift med base i Vittsjö i Skåne. Niclas Hoflin er hjertet og sjelen bak firmaet, og hovedansvarlig for estetikk og design av hele kolleksjonen. Etter lang fartstid innen designverdenen tok han i 2010 over en nedlagt lampefabrikk i Vittsjö  som han egenhendig renoverte og startet opp på ny. Nå, ni år etter, leveres RUBN lamper til hoteller, kontorer, restauranter, designbutikker og andre spennende prosjekter over hele verden.

VEGGLAMPE: MILLER SWING FRA RUBEN.  VEGGFARGE: JOTUN LADY KVELDSHIMMEL. GARDEROBELØSNING PÅ FORESPØRSEL. 

 

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.eskeinterior.no ikke vil fungere korrekt.