Forside, Hovedside, Journal

5 TIPS VED KJØP AV SOFA

En sofa er en av de større investeringene man gjør i hjemmet, og det er lurt å bruke litt tid på å velge den helt riktige for deg og din livsstil. Her er noen av våre beste tips i forhold til å ta det rette valget:

1. Velg et stoff som passer til livsstilen din; har du barn og hund kan et kraftig melert stoff som kan vaskes være løsningen, mens bor du alene i en bachelorette leilighet kan velour kanskje være din ting.


2. Ikke vær redd for å leke med proposjoner; en stor sofa kan bli perfekt i ett lite rom om man planlegger rett…og omvendt.


3. Ta med bilder av rommet og snakk med personalet i butikken for hjelp til å finne rett modell. Husk at noen leverandører (som FORMS) kan tilpasses i størrelse og form på sofaen avhengig av kundens ønsker.


4. Finn en sofa som har rett sittehøyde og dybde for din kropp og livsstil. Om hele familien ligger i sofaen, inkludert hund og tre tenåringer, trenger man en bred og dyp modell. Er barna flyttet ut og man foretrekker å sitte oppreist uten tusen puter i ryggen er det bedre med en mindre dyp og strammere modell.


5. Husk at man skal ha sofaen i mange år, så gå for en farge du liker godt som du tror holder over tid. Men ikke vær redd for å utfordre deg selv – en sofa i den rette fargen vil sette prikken over i´en på interiøret og gjøre deg glad hver eneste dag!