Annet, Forside, Hovedside, Journal

ESKE ELSKER TAPET


VI ELSKER TAPET

Etter flere tiår med hvite vegger, eikeparkett og grå sofaer har nordmenn endelig omfavnet farger og mønstre igjen. Hjemmene våre er nå varme oaser hvor vi både slapper av og blir inspirert.

Ved hjelp av tapet kan man lett leke seg og endre uttrykket i ett rom. Tapet tilfører ofte både karakter og dybde til rommet, og skaper sammenheng med resten av interiøret.

Utvalget av tapeter har aldri vært større, og man kan gå i hvilken retning man måtte ønske. Her på Eske har vi forelsket oss i noen av hovedtrendene som BLOMSTRET, JAPANSK, GRAFISK og det vi kaller TOTT (TOTALLY OVER THE TOP). Kom innom oss i Sofiesgate 16 på Bislett, så hjelper vi deg med å finne den perfekte tapeten for deg!

BLOMSTRET

Vi kan ikke huske å ha sett så mye fantastiske blomstermønster på tapeter noensinne! Nå har man muligheten å gjøre stuen, gangen eller soverommet om til en blomstereng eller kjenne på følelsen av å være omringet av et botanisk univers.


Få en god start på dagen – hver eneste dag – med denne blomstehimmelen over deg: Passepartout – Borge


Få verdens vakreste blomstereng i gangen med: Deya Meadow – Osborne & Little / Matthew Williamson


La deg forføre av følelsen av å være omringet av syriner med: Lilac – Botanical Botanica – Cole & Son


Skap en mørk og sofistikert stemning i trappegangen med: Chambalon Trail – Zoffany


Skap en moderne 50-tallsfølelse på soverommet med denne klassikeren fra Lisbet Jobs: Aurora – Borås Tapeter


Skap en glamorøs gang med dramatiske men tidløse farger og mønstre: Aurélie – Sandberg

JAPANSK

Både for de eventyrlystne og reiseglade og for estetikerne blant oss kan den Japanske bølgen være helt perfekt. Bredden er enorm også her med alt fra enkle grafiske mønstre til dekorative fargebomber.


Finn din indre Geisha og tapetser stuen med dette maleriske motivet: Japanese Garden – Osborne & Little


For et sofistikert og lekent uttrykk er dette viftemønsteret perfekt: Fanfare – Osborne & Little / Matthew Williamson


Bruk tapet som kunst med en overdimensjonert kimono på veggen i stuen: Panoramique Kimono – Elitis

GRAFISK

Hvis blomster og inspirasjon fra Østen blir for mye for er kanskje det grafiske uttrykket noe for deg? Her finnes også alt fra enorme, fargesterke kunstverk til subtile toner i minimale mønster.


Skap et kult og kunstnerisk uttrykk i hjemmet med overdimensjonerte proposjoner som disse: Panoramique Sunbeams – Elitis


En av Karinas favoritter i øyeblikket er denne stramme med allikevel myke og varme tapeten med små ”vindu”: Marie – Sandberg


Gi et enkelt bilde på veggen en helt ny dimensjon med litt eklektisk styling: Prism – Cole & Son


Skap det kuleste badet med et overdimensjonert grafisk mønster i sort hvitt: Österbro – Sandberg

TOTT – TOTALLY OVER THE TOP

Tilslutt litt inspirasjon fra det som engasjerer oss mest i øyeblikket – tapeter som er så ville at de skaper helt egne univers! Fylt til randen av mønster, farge og intensitet; dette er for de vågale blant oss som vil ta den helt ut der hjemme.


For ditt eget tropiske paradis inkludert egen tiger anbefaler vi: Mughal Garden – Osborne & Little


Ønsker du deg derimot en mørk og mystisk skog der hjemme er dette vårt favorittvalg i øyeblikket: Forest – Botanical Botanica – Cole & Son


Dramatikk og historie skaper man ved en spennende miks av tapet og malte overflater som her: Bluebell – Botanical Botanica – Cole & Son

Hvorfor ikke tapetsere veggen bak sengen med den ultimate blomsterbuketten? Den står for evig: Julie – Sandberg


For et barnerom tatt ut av en drøm er det bare å velge denne: Cabaret – Cole & Son


For den ultrafeminine stuen hvor kjæresten kommer til bo i sofaen selv om han ikke tør innrømme han elsker interiøret: Artemis Blush – House of Hackney

SLIK TAPETSERER DU

Mange tror at det er vanskelig å tapetsere, men det er faktisk både enkelt og veldig gøy.  Se filmen der Krickelin tapetserer soverommet sitt samtidig som hun forklarer hvordan man går frem.