Forside, Journal

MASSIMO

En av våre store svakheter på Eske er gulvtepper. Vi var derfor over oss av glede da vi fant leverandøren Massimo Copenhagen for et par år siden. Massimo ble startet i 2001 med base i København, men produktene deres blir håndlaget i mer eksotiske strøk.

Det kreative teamet bak Massimo Copenhagen utvikler håndknyttede og håndvevde tepper av høyeste kvalitet – disse er like flotte i et privat hjem som på et offentlig sted. Produksjonen er basert på århundregamle tradisjoner og teknikker, og prøver å skape en dialog mellom det etablerte og det eksperimentelle, fortiden og nåtiden. De bruker det fineste av naturlig garn og skaper tepper vi føler er dyrebare og unike med en langvarig verdig.

BAMBOO

Bestselgeren BAMBOO er laget av 100% bambusfiber som gir en luksuriøs følelse på grunn av den unike mykheten og den skinnende overflaten på teppene. Bambusfiber er laget av bambusmasse og har sterk holdbarhet, stabilitet og fasthet. Kvaliteten på fibrene reduserer også loing til et minimum. Produksjonen av bambus er bærekraftig da den vokser og trives uten plantevernmidler, og den er biologisk nedbrytbar og derfor et meget øko-vennlig material. Underlagstepper er anbefalt.

ESKE PROSJEKT | Gulvteppet Bamboo i fargen Grey her fra den lekre stuen til Åse Marie. Se alle bildene fra prosjekter her.

EARTH BAMBOO

Massimos EARTH BAMBOO teppe er laget av beste kvalitet av New Zealand Ull blandet med bambusfibre. Kombinasjonen av New Zealand Ull og bambus skaper et veldig slitesterkt teppe med en litt skinnende overflate som er lett å vedlikeholde. Kvaliteten på fibrene reduserer i tillegg loing til et minimum.
Produksjonen av bambus er bærekraftig da den vokser og trives uten plantevernmidler. New Zealand Ull er laget med dyrevennlige rutiner og begge fibrene er bærekraftige, naturlige og biologisk nedbrytbare og dermed veldig øko-vennlige materialer.  Underlagstepper er anbefalt.

EARTH

Massimos EARTH teppe er laget av beste kvalitet New Zealand Ull som gir en naturlig skjønnhet og sikrer lett vedlikehold. The naturlige egenskapene til New Zealand Ull gjør det ikke-allergisk og brannsikkert, noe som er med på å skape et trygt og sunt inneklima. Den har også en naturlig egenskap til å motstå skitt.
New Zealand Ull er laget med dyrevennlige rutiner og er bærekraftig, naturlig og økologisk nedbrytbart. Ullen har lange fibre og loing er derfor redusert til nesten ingenting. New Zealand Ull har alle kvalitetene man trenger for å skape det perfekte teppet. Underlagstepper er anbefalt.

NATURAL KELIMS

Dette er håndvevde tradisjonelle kelims vevd i Afgansk Ull av høyeste kvalitet. Hvert teppe er unikt, og kombinasjonen av tradisjonelle vevemetoder og mønstre sammen med den naturlig fargede ullen skaper unike tepper med høy integritet.
De naturlige egenskapene til ullen gjør den ikke-allergisk og brannsikker, noe som er med på å skape et trygt og sunt inneklima. Den har også en naturlig egenskap til å motstå skitt. Underlagstepper er anbefalt.

BUR-BUR

Disse håndknyttede teppene i naturlig Afgansk Ull gir både varme og en subtil klasse og stil til ethvert interiør. Det spiller ingen rolle om resten av innredningen din er rustikk eller minimalistisk – dette etisk produserte teppet går til alt. Underlagstepper er anbefalt.

Massimos + The Dybdahl Co

En av vårens store nyheter er Massimos samarbeid med The Dybdahl Co.Resultatet er unike tepper med design som de fantastiske kunstprintene Reflections. Vi elsker det speilede mønsteret og gleder oss til å se teppene. Teppene kan bestilles allerede nå og vil være leveringsklare i slutten av mai.