Forside, Journal

TAPWELL

Kjøkkenet og badeværelset har etter en lang periode som tidløse og nøytral rom endelig gjenoppstått som personlig innredete oaser hvor vi nyter og slapper av i en hektisk hverdag. Italienske Tapwell er leverandøren som utfordret den konservative baderoms- og kjøkkentrenden med deres lekre kraner, dusjer og vasker i utsøkte materialer, former og farger.

Utsøkte metaller

Tapwell gjør det enkelt for oss å skape vårt eget uttrykk og stil med sitt lekre utvalg i utsøkte metaller. De fleste modellene kommer i fargene rustfritt, svart krom, matt sort, messing, honey gold og kobber og kan fint suppleres med tilbehør som vasker, knagger og såpeholdere i samme materiale.

Bare i fjor lanserte Tapwell over 150 nye produkter som supplement til sin fantastiske kolleksjon.

Grottesco

Grottesco-finishen ble til da eieren av Tapwell skulle pusse opp sommerhuset. Han ønsket seg et kjøkkenbatteri som skilte seg ut, og gutta på fabrikken i Italia satte spøkefullt sammen forskjellige deler de hadde liggende på verkstedet. Resultatet var røft og annerledes, og overraskelsen var stor da det ble avduket. Det som startet som en spøk falt veldig godt i smak og ble dermed en permanent del av kolleksjonen. Ingen av kranene er like da messingen vil forandre karakter og oksidere med tidens bruk.

Norge er i sannhet en nasjon av hjemmekjære huseiere. Hele 26 prosent eller rundt 600 000 husstander hadde planer om å pusse opp boligen sin innvendig i 2017. Ifølge en undersøkelse fra Prognosesenteret ville hele 28 prosent av disse pusse opp kjøkkenet, mens 25 prosent hadde planer om å pusse opp badet.