Journal

SPEIL SPEIL

Et av de mest nødvendige elementene på ethvert bad er speilet. Det er her vi møter oss selv om morgenen, her vi sjekker detaljer før den viktige daten eller møtet, og her vi avslutter dagen før vi kryper i seng. Ingenting ville vært det samme om vi ikke hadde speil! Her er noen av våre favoritter.

Reflections

Danske REFLECTIONS COPENHAGEN har spesialisert seg på de lekreste krystallobjekter og de vakreste speil. Nouveau-serien er inspirert av Art Deco stilen med sin kombinasjon av enkelhet og eleganse og de karakteristiske geometriske detaljene. Serien har tre forskjellige speil i forskjellige størrelser med fargekombinasjoner som gir ett kraftig nikk til 1980-tallet. Alle er perfekte til å tilføre personlighet til ethvert moderne hjem og berike interiøret, enten det er et bad, soverom, gang eller omkledningsrom.

Pepe

Pepe Speilet i marmor er et heroisk, vakkert objekt for daglig bruk. Designet er ikonisk og speilet er laget for å vare hele livet – og så gå i arv. Studiopepe, som designet speilet for danske MENU, er besatt av dyrebare materialer som marmor – materialer som blir vakrere med årene. “Vi tror at et vakkert designet produkt bør være nesten evig.” Speilet kommer i fire forskjellige farger marmor: sort, hvit, grønn og brun.

“Vi tror at et vakkert designet produkt bør vare nesten evig.”

Runde klassiskere

Jacques Adnet

Franske Jacques Adnet (1900-1984) var en fransk arkitekt ot Art Deco modernistisk designer, og et ikon for den luksuriøse franske modernismen. Sammen med sin tvillingbror Jean Adnet var han alltid først ute med nye trender. Jaques arbeidet både som interiørdesigner og produktdesigner og hans speil og møbler er blitt ikoniske. Han var en av de første til å integrere metall og glass i strukturen og dekoren på møbler, og etter andre verdenskrig begynte han å kle møblene sine med skinn. Adnet speilene fra danske GUBI er et perfekt eksempel på hans stilrene og innovative design.

ESKE PROSJEKT | Convex-speil der du kan se deg i helfigur selv på nært hold gir en utrolig rom-følelse. Her sammen med flowerpot bordlampe i stål fra &tradition og vase fra H.Skjalm P i det flotte ungkarsleiligheten til Sverre. Se alle bildene fra Sverre sin leilighet her.

ESKE PROSJEKT | Rundt vintage speil på det duse rosa soverommet til Sanna. Se alle bildene fra Sanna sin leilighet her.

Veggspeil fra DCM, hvor den øversste delen av speilet monteres på veggen, og resten sitter fritt slik at det er mulighet for å vippe speilet både vertikalt og horisontalt. Speilet fås i tre forskjellige farger.