Journal

HOTELLFØLELSEN

I våre hektiske liv blir hjemmet vårt stadig mer ett sted hvor vi trekker oss tilbake for å finne ro, samle krefter og nyte kvalitetstid alene eller med våre nærmeste. Soverommet er selve helligdommen når det kommer til hjemmet, og flere og flere ønsker seg en luksuriøs hotellfølelse nettopp i dette rommet.

Uavhengig av hvilken stil man liker er det visse basiselementer som gjerne må på plass for å få luksusfølelsen på nettopp soverommet.

Deilig sengetøy

Ingenting slår å krype opp i en deilig seng med myke puter, luftige dyner og nyvasket sengetøy. Våre favoritter er ofte hvitt eller ensfarget sengetøy i en tone som passer til resten av innredningen. På den måten står man friere i resten av tilbehør som pynteputer eller sengeteppe.

ESKE PROSJEKT | Fra Åse Marie og Kjetil sitt soverom i Sauda. Lekkert ensfarget sengetøy hvor sengeteppe og pynteputer er bundet sammen med hovedfargen på veggen. Foto/styling Filippa Tredal & Tone Kroken. Se alle bildene fra prosjekter her! 

Ensfarget sengetøy i en tone som passer til resten av innredningen. På den måten står man friere i resten av tilbehør som pynteputer eller sengeteppe. Se alle våre puter her.

ESKE PROSJEKT | Det duse rosa soverommet til Sanna i Oslo. Kremfarget sengeteppe fra Society(tilgjengelig i butikk) og et flust av lekre pynteputer. Foto/styling Filippa Tredal & Tone Kroken. Se alle bildene fra prosjekter her! 

Rett belysning

Rett bruk av lamper er essensielt for å skape forskjellige stemninger i rommet. Man trenger både godt “arbeidslys” om man bruker rommet til å kle og sminke seg, leselys ved sengen og gjerne stemningslys som kan dimmes etter behov. Ved valg av rett belysning skaper man både funksjonalitet og et personlig uttrykk i rommet.

Eskes egen Karina fikk bygget en høy sengegavl, dekorert med en nydelig tapet gav dette både praktisk lagringsplass bak veggen og den helt riktige hotellfølelsen. Besøk oss i butikken for å se vårt store utvalg av tapeter.

Bruk av farger & tapeter

Ved hjelp av farger og tapeter kan man lett skape en personlig luksusfølelse. Ikke vær redd for å skape et mørkt univers, eller leke med kontraster eller mønstre. Soverommet skal være avslappende, men også inspirerende og komfortabelt. Tapeter gir også den helt unike atmosfæren som gjør rommet til ditt helt eget.

Besøk oss i Sofies Gate 16 for å se vårt store utvalg av tapeter, fliser og Kabe sparkel! 

ESKE PROSJEKT | Negars eksotiske «hide-away» omgitt av vakre ting. Her fra soverommet hennes som er prydet med den flotteste tapet. Foto/styling Filippa Tredal & Tone Kroken. Se alle bildene fra prosjekter her! 

Møblering & oppbevaring

Har man plass å leke seg på soverommet anbefaler vi et par deilige lenestoler, et sminkebord med speil eller hvorfor ikke en egen sofakrok hvor man kan slenge seg ned og konversere med den i sengen? Selv på liten plass er det mulig å skape dekorative løsninger for møblering og oppbevaring. Tenk utradisjonelt og vis frem klærne dine, smykkene dine og lag stilleben av favorittskoene eller veskene dine.

I Karina sitt soverom på Frogner har gamle vintage funn og arvestykker fått nytt liv og står i en flott kontrast til de blåmalte veggene. Se flere bilder fra Karinas leilighet her!

ESKE PROSJEKT | Siri og Kristian sitt romslige walk-in closet. Se alle bildene fra prosjekter her!

Karina forteller om hotellstilen på God Morgen Norge

(Ekstern link)