Forside, Journal

DET LILLE EKSTRA

Badet er et område som skal romme mye – alt fra make up, kremer, shampoer, såper, medisiner, tannbørster og håndklær til mer esoteriske ting som parfymer og duftlys. For å gjøre rommet mest mulig praktisk i forhold til oppbevaring og samtidig gi det en følelse av ro og luksus anbefaler vi følgende:

Knagger & oppbevaring

Gi rommet en glimt av luksus med de rette knaggene til håndklær og badekåper. Eller bruk alternative løsninger som vegghengte bokser eller små skap til oppbevaring av toalettartikler og tekstiler.

Småoppbevaring

Oppbevaring av småting på en dekorativ måte er en god idé for både små og store baderom. Gjem unna make up, medisiner, smykker og annet i vakre bokser i forskjellige former, materialer og former eller sett sammen flasker eller annet på dekorbrett som små stilleben.

Følelsen av planter

Ingenting gir en mer avslappet følelse av å være på ferie eller spa enn grønne planter på badet. Har du et vindu på badet er det bare å sette i gang, hvis ikke hjelper det med en plantelampe som gir liv til de grønne bladene. Skap din egen lille oase hvor du nyter et varmt bad eller en lang dusj i “tropiske” omgivelser, og føl på den positive energien levende planter tilfører rommet.

Nydelig eksotisk badeværelse fra Oslo Design Fair, stylet av Kirsten Visdal og Per Olav Sølvberg. Foto Inger Marie Grini.

Et badeværelse de fleste av oss kanskje bare kan drømme om. Foto Pinterest.

Nydelig eksotisk badeværelse fra Oslo Design Fair, stylet av Kirsten Visdal og Per Olav Sølvberg. Foto Inger Marie Grini.

Den deiligste duften

Prikken over i´en i ethvert “spa”-rom er duften av parfyme…vi anbefaler de fantastiske såpene og håndkremene fra Frama Apothecary, eller ett av de uforglemmelige duftlysene eller potpourrien fra Mad et Len – alt håndlaget i en liten landsby i Franrkike.

Duftlys fra Mad et Len håndlaget i en liten landsby i Frankrike.
Foto adyssmeets.com

Foto Perspective Studio