Sea you soon
Forside, Journal

SEA YOU SOON

Vi er overlykkelige over den nye håndklekolleksjonen vi har tatt inn fra de greske brødrene Samaras. Filosofien bak merket kombinerer to av de viktigste elementene i kulturer nær havet; det nærende havet selv og lengselen etter å være sammen med sine kjære. Brødrene har designet hvert enkelt håndkle helt ned til den minste detalj, og kun brukt de fineste naturlige materialer og teknikker.

I våre øyne er disse håndklærne perfekte til å skape spa-stemningen hjemme på badet hele året rundt i vårt frosne nordiske rike. Og når solen og varmen endelig kommer er det ingenting bedre enn å slappe av på stranden, eller fjellet, med et slikt håndkle under eller rundt seg.

Sea you soon - Eske AS

“Inspirert av brødrenes endeløse sommerdager på stranden feirer hvert eneste håndkle i kolleksjonen kjærligheten til naturen”

EN LENGSEL ETTER HAVET

Brødrene Grigoris og Constantinos Samaras vokste opp ved stranden i en forstad til Athen, Hellas, med en forkjærlighet for livet utendørs og en urokkelig affinitet for stranden. Gjennom oppveksten ble de ivrige reisende, alltid på jakt etter nye eventyr i fjerne land og på evig leting etter den perfekte stranden.

Etter mer enn 10 års erfaring innen tekstilbransjen i familiebedriften som handlet på tre kontinenter startet de i 2013 SEA YOU SOON, et premium strandhåndkle-merke med et minimalistisk og naturlig uttrykk og en sann nomadisk ånd.

Skapt for å omfavne strandløver og kosmopolitiske reisere over hele globen, SEA YOU SOON er dedikert til hver enkelts medfødte nostalgi etter det nærende havet.

Håndkle Fino 200x100cm

MER ENN BARE ET STRANDHÅNDKLE

Inspirert av brødrenes endeløse sommerdager på stranden feirer hvert eneste håndkle i kolleksjonen kjærligheten til naturen med fokus på jord- og sjøtoner. De forskjellige kolleksjonenes elegante striper, modige mønstre og eksklusive individuelle design snakker direkte til kultiverte vandrere over hele verden.

Skapt av lokale vevere og duskmakere i Hellas og Tyrkia kan hvert eneste sand-motstandsdyktige håndkle også bli brukt som en strandmatte. Med deres store størrelse og lette natur transformeres de på et øyeblikk om til en sarong, noe som gjør de til den ideelle kompanjong for både strandlivet, eksotiske reiser og andre eventyr.