Journal

MARIAS KJØLIGE PARADIS

Da vår egen Maria og kjæresten skulle i gang med badet i deres nye hus fant de raskt ut at de ønsket seg en kombinasjon av fliselagte og malte overflater. Skulle de senere ønske ett nytt utrykk eller følelse i rommet kan de dermed lett oppnå det ved å velge en annen farge.

Maria har plassert baderomsartikler i brett, esker og krukker av ulike materialer og størrelser på baderomsbenken. Dekorer badet med produkter fra vår Accecories kategori her

Vakre håndklær som ligger fremme gir en lun og innbydene følelse på badet. Se vårt utvalg av håndklær fra Sea You Soon her

“Den første store utfordringen var å finne riktig flis. Marias kjæreste ville gjerne ha marmor, men Maria var skeptisk til mengden av vedlikehold..”

FARGER & MATERIALER

Den første store utfordringen var å finne riktig flis. Marias kjæreste ville gjerne ha marmor, men Maria var skeptisk til mengden av vedlikehold siden dette er et porøst naturmateriale. Etter mye leting fant de et flott kompromiss i form av store fliser fra Modena som lignet og føltes helt som marmor(se flisene her). En prøve ble tatt med hjem, og det ble raskt besluttet at dette var riktig flis. I samme omgang fant de den vakre blå glassflisene fra Original Tiles som ble brukt i dusjnisjen, og Maria tok utgangspunkt i disse til fargen på resten av rommet – Jotun Lady 5044 Blåis.

En lokal glassmester hjalp til med speilet over vasken og plasseringen av Glo Ball lampene fra Flos. Lampene var det første Marias kjæreste som er elektriker ønsket seg da de gikk i gang med oppussingen. Takket være ham ble det også montert flere lure løsninger som Led-stripen i nisjen i dusjnisjen og en Led-stripe med sensor under baderomsmøblet.

En nisje på badet er både praktisk og lekkert. Den skaper dybde i rommet og er en naturlig plass å plassere utvalgte baderomsartikler. Marias nisje har blitt dekorert med vakre blå/grønne glassfliser fra Original Tiles (Se flisene her)

For å skape helhet i rommet malte Maria baderomsmøbelet fra Ikea i Jotun Lady Sophisticated Blue 4744. Hun ønsket seg en vask oppe på benkeplaten, og fant tilslutt den perfekte runde versjonen hos Copenhagen Bath. Duftlyset i karmen er fra franske Mad Et Len

Det vakre fotoet i marmortoner på veggen over toalettet er fra norske Hilde Mork. Bildet er perfekt til flisene og fargetonene i rommet og gir det et enda mer personlig preg.

Blomster på badet gir deilig duft og et innbydene uttrykk, og ikke kan ikke minst bidra til litt positiv energi en alt for tidlig morgen. På bildet er vasen Troll fra Menu som er inspirert av malerier av den kjente norske kunstneren Theodor Kittelsen. Klikk på bildet for mer produktinformasjon eller finn din favorittvase her.

Marias fant de lekre flisene hos Modena.

RELATERTE PRODUKTER