Forside, Journal

KABE

Med KABE kan du skape lekre, levende vegger, som tilfører en personlig touch til et rom. Produktene består av innfarget sparkel som gir en spesiell overflatebehandling, som tilsammen giver veggen et unikt utseende. «Kabe» er et japansk ord for veggene som tradisjonelt er blitt anvendt på japanske slott, templer og eksklusive tehus.

Grønne duse vegger skaper en rolig og og eksotisk atmosfære enten det er på badet eller i stua. Her er våre favoritter.

En ny minimalistisk overflate

Idéen til KABE Copenhagen oppstod som et ønske om en ny, minimalistisk overflate til vegger, gulv og møbler. Kabe legger stort fokus på rammene i rommet, og har derfor utviklet en rekke produkter  som gir overflater nytt liv. Assortimentet består av KABE, KABE Raw, KABE Stone, KABE Stone+ hvor alle består av innfarget sparkel med en spesiell overflatebehandling. Felles for produktene er at man oppnår en levende overflate som både ser lekker ut og er deilig å ta på. Produktet gir i tillegg slitesterke og rengjøringsvennlige overflater. Alle gir en unik overflate som utstråler nedtonet luksus, og som ser fantastisk ut i alle farger.

Velg riktig Kabe..

KABE & KABE RAW

Med KABE og KABE Raw kan du lage vakre, levende vegger som tilfører personlighet til ethvert rom. Begge produktene består av innfarget sparkel og en spesiell overflatebehandling som til sammen gir veggen en unik look. Med KABE og KABE Raw oppnår du en smussavvisende overflate tilsvarende maling glans 10. Begge produkter fåes i 35 farger som er utviklet i samarbeid med designere og trendeksperter.

KABE STONE

Med KABE Stone kan du male møbler, en bordplate på kjøkkenet eller ditt helt eget gulv. KABE Stone er en hardfør innfarget sparkel med en spesiell overflatebehandling, som gir et rått og lekkert look. Du får en slitesterk overflate som er særlig egnet til gulv, møbler, bordplater og vegger spesielt utsatt for slitasje. KABE Stone fåes i 15 farger.

KABE STONE +

Med KABE Stone+ kan du selv skape ditt drømmebad. KABE Stone+ er den vanntette versjonen av KABE Stone og produktet er derfor ideelt til bruk i våtsoner, dvs. arealer som dusj, håndvask og badekar. Med KABE Stone+ for du en slitesterk og rengjøringsvennlig overflate som er vakker å se på. KABE Stone fåes i 15 farger

Se hvor enkelt det er å legge Kabe selv

Relaterte produkter