Forside, Journal

FRAMA APOTHECARY

St. Pauls Apothecary Collection er en serie hudpleie og duft produkter fra danske Frama. Kolleksjonen ble introdusert i 2016, og er inspirert av St. Pauls Apotek – et  historisk apotek i sentrale København, først etablert i 1878. St. Pauls Apotek ligger i det ikoniske nabolaget Nyboder og er nå hjem til Framas kreative studio.

SÅPE & HÅNDKREM

Den milde såpen og håndkremen er skapt for å gi en frisk, aromatisk duft og en mykgjørende følelse. Serien er laget lokalt i Danmark. Noter av sandeltre, seder og ylang ylang. Apothecary kolleksjonen er produsert med 100% naturlige ingredienser og presenteres i italienske glassflasker. Såpen kan også fåes som refill.

EAU DE PARFUM

St. Pauls er den første duften i Apothecary kolleksjonen, med inspirasjon fra Frama Studioet i København – det originale St. Pauls Apotek fra 1878. Håndlaget i Danmark med noter av sandeltre, seder og sitrongress – denne jordnære og dype formuleringen har en distinkt friskhet som linker direkte til Frama universet hvor fortid og nåtid sammenflettes på en sømløs måte.

1917 er en tolkning av den klassiske Chypre fra 1917, hvor treaktige noter av mose og gress fra den kypriotiske floraen ved middelhavet skaper en dyp og mysteriøs karakter. Denne nytolkningen er blandet med lag av rose, syrin og tang for a skape et grønt, vibrerende uttrykk. Parfymen er skapt i samarbeid med Kunsthal Aarhus som ble etablert samme år.

Innredningen i det originale St. Pauls Apotek fra 1878.