Forside, Journal

DET BESTE BADET

Badet er et rom som gjerne skal være både praktisk og et tempel for nytelse. Ved bruk av de rette materialene, lune farger og god belysning kommer man et langt steg på veien til å skape den rette stemningen. Dagens trender og tilbud av materialer gir oss mulighet å skape unike rom i en mengde stiler som er lysår fra standardbadet med hvite og grå fliser.

Inspirasjon | Lek deg med farger, materialer, teksturer og ikke minst former når du skal legge fliser på badet. (Foto Pinterest)

ALTERNATIVE FLISER

Ved bruk av fliser kan man skape vilt forskjellige uttrykk fra sukkersøte rosa jentebad til mørke og mystiske oaser. Vår favoritt i øyeblikket er de håndstøpte betongflisene fra danske Marokk. Flisene er laget på egen fabrikk i Marrakesh og kombinerer århundrelange lokale tradisjoner med et skandinavisk uttrykk. Her kan man leke seg med både form og farge og skape alt fra multifargede gledesbomber til sofistikerte spabad.

Flisene fra Marokk, kommer i et vidt spekter av former og farger.

Stylist Tone Kroken har lekkert innredet badet med flisene Stix fra Marokk. (Foto Filippa Tredal)

LUNE OVERFLATER & FARGER

Farger skaper som få andre ting et uttrykk eller en atmosfære. Om man ønsker en energipille av et rom, en nøytral zen-sone eller et mørkt og maskulint univers – farger er basisen for enhver stil. Det finnes flere alternativer enn maling for å oppnå spennende resultater, og vi har falt helt for danske KABE Copenhagen som spesialiserer seg på farget sementsparkel. Dette produkter gir slitesterke og rengjøringsvennlige overflater med en vakker og lun finish. Les mer om KABE her.

LEKKERT METALL

“It´s all in the detail” og et lite dryss av metall gjør alltid susen. Skap utrykket som passer for deg med alt fra glamorøs messing til maskulint sort metall på kraner, vasker, dusj og tilbehør.

Stylist Tone Kroken sitt blå bad med lekre detaljer i messing. Foto Filippa Tredal